Over ons

Kantoorpand

VOLG ONS

Asbest Advies Zeeland bv

Asbest Advies Zeeland bv: uw partner van begin tot eind op het gebied van asbestinventarisatie en asbestverwijdering. Inspecteert, rapporteert en adviseert op het gebied van utiliteit en woningen. Wij werken in heel Zeeland, Zuid-Holland en Brabant om onze opdrachtgevers te ondersteunen. Onze rapporten zijn helder en bieden een realiseerbaar advies waarmee u vooruit kunt.


MISSIE :

Wij dragen bij aan het creëren en behouden van een veilige en duurzame omgeving. Dit doen wij door vakkundig en adequaatinspecties uit te voeren, te rapporteren en adviseren. Onze expertise levert significante toegevoegde waarde aan een duurzame ontwikkeling.


VISIE :

Asbest Advies Zeeland streeft ernaar om de beste kwalitatieve speler te worden op het gebied van inspectie, rapportage en advies. Wij blijven onszelf vernieuwen op (vak)technisch vlak zodat wij een hoge standaard kunnen blijven leveren aan onze opdrachtgevers.

2015

2018

Asbest Advies Zeeland BV is in oktober 2015 opgericht en heeft na aan alle kwaliteitseisen te hebben voldaan in December 2015 het procescertificaat asbestinventarisatie behaald

Per oktober 2018 zijn wij verhuisd naar een kantoorpand (voormalig Politiebureau) aan de Simon Lindhoutstraat 1 te Tholen.